Екологічна академія запрошує екологів підприємств на навчання

         Державна екологічна Академія післядипломної освіти та управління Міністерства захисту довкілля  та природних ресурсів України планує з 08 по 18 грудня 2022 року провести на розрахунковій основі чергові курси підвищення кваліфікації спеціалістів природоохоронних служб підприємств на тему «Організація та здійснення управління і контролю у сфері використання природних ресурсів та охорони навколишнього природного середовища суб’єктами господарювання».

         Курси будуть проведені у форматі дистанційного навчання, що передбачає викладення основного лекційного матеріалу у вигляді відеоконференції та самостійне опрацювання слухачами програмних питань в процесі виконання модульних контрольних робіт та підсумковий тестовий контроль знань слухачів.

         Для успішного опанування курсу слухачі забезпечуються навчальними матеріалами у формі презентацій, опрацьованих законодавчих та нормативно-правових актів відповідно до програми курсу. У разі потреби слухачам надаються індивідуальні онлайн-консультації.

         Після успішного виконання контрольних робіт, слухачам буде видано свідоцтво про підвищення кваліфікації  встановленого взірця.

         Підтвердження щодо участі представника підприємства в навчанні потрібно направити  до Державної екологічної Академії післядипломної освіти та управління для професора Тимошенка Михайла Миколайовича (e-mail: tmm_@ukr.net), вказавши: прізвище, ім’я та по батькові, посаду, телефон та електронну адресу слухача.

        Додаткову інформацію щодо організації курсів можна отримати у відповідального від Державної екологічної Академії післядипломної освіти та управління професора кафедри екології та екологічного контролю Тимошенка Михайла Миколайовича.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці