Відбулось засідання Івано-Франківської обласної організації УТМР

 

Івано-Франківська обласна організація УТМР підвела підсумки роботи товариства за 2022 рік. Засідання відбулось під головуванням  Віталія Ільчишина, заступника Голови Івано-Франківської ОВА. Від Державної екологічної інспекції Карпатського округу участь у заході взяв заступник начальника Сергій Гаєвський, який наголосив на важливості дотримання вимог природоохоронного законодавства при веденні мисливського господарства та під час полювання.  

Учасники засідання обговорили ведення мисливського господарства в умовах дії воєнного стану, можливість та умови проведення полювання у поточному році.  Представники районних організацій УТМР відзначили зростання чисельності основних видів мисливської фауни, зокрема шкідливих хижаків (лисиці, вовка, бродячих собак), які створюють загрозу життю та здоров’ю громадян, а також небезпеку для свійських тварин через розповсюдження сказу та інших небезпечних хвороб.

Представники Держпродспоживслужби наголосили на необхідності проведення весняної та осінньої пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин та проведення заходів з регулювання їх чисельності.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці