На Буковині найбільше порушень правил рибальства зафіксовано на річці Дністер та Дністровському водосховищі

На Буковині, Державною екологічною інспекцією Карпатського округу з початку введення заборони на добування (вилов) водних біоресурсів у весняно-літній нерестовий період 2023 року, за порушення частини 3 статті 85 КУпАП до адміністративної відповідальності притягнуто 65 осіб на загальну суму штрафних санкцій 6,630 тис.грн. Інспекцією на водоймах області вилучено 21 безгосподарське заборонене знаряддя  лову (сітки капронові) загальною протяжністю 1330 метрів. За даними фактами оформлено відповідні акти про вилучення.

Найбільша кількість випадків затримання браконьєрів зафіксовано на території Дністровського району Чернівецької області на річці Дністер та Дністровському водосховищі.

Відповідно до наказу Управління Держрибагентства у Чернівецькій області від 07 червня 2023 року № 75 продовжено строки заборони на добування (вилов) водних біоресурсів у р. Дністер та Дністровському водосховищі включно  до 24 червня 2023 року.

 Детальніше з наказом  можна ознайомитися за посиланням:  http://chnv.darg.gov.ua/files/14/nerest%2023.pdf .

Черговий раз звертаємося до всіх любителів рибальства, дотримуватися встановлених заборон та не допускати порушень чинного законодавства.

 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці