Інспекцією проведено профорієнтаційну зустріч з студентами університету

14 червня 2023 року в Державній екологічній  інспекції Карпатського округу було проведено зустріч із студентами 3 курсу Навчально-наукового Інституту біології, хімії та біоресурсів Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

В ході зустрічі, заступник начальника Державної екологічної інспекції Карпатського округу Вадим КОЛЕГАЙ, ознайомив студентів з роботою Інспекції, особливостями проведення державного нагляду (контролю),  в тому числі і під час дії військового стану в Україні, основами природоохоронного законодавства та напрямками реалізації екологічної політики.

Крім того, керівниками структурних підрозділів було розкрито суть роботи кожного ресурсного напрямку, показано практичні напрацювання інспекційної роботи та проведено профорієнтаційну роботу з майбутніми фахівцями.

Зустріч проходила у форматі відкритого діалогу. Керівники відповіли на численні запитання студентів, говорили про перспективу та потенційні можливості студентів для проходження стажування в Інспекції та про їх можливе працевлаштування після закінчення навчання.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці