Інспекція прийняла участь в онлайн-зустрічі із урядовцями Канади з питань управління у сфері охорони навколишнього природного середовища

30 січня 2024 року начальник відділу державного екологічного нагляду (контролю) атмосферного повітря  Державної екологічної інспекції Карпатського округу Тарас ГУНДЯК  взяв участь в онлайн-зустріч із урядовцями штату Альберта  (Канада), яка проходила в Івано-Франківській обласній державній (військовій) адміністрації.

Зустріч проводив заступник голови ОДА Віталій ІЛЬЧИШИН. Окрім представників Інспекції, на зустрічі були присутні  директор департаменту міжнародного співробітництва та євроінтеграції громад ОДА Олександр ЗРАЙКО та начальник управління екології та природних ресурсів облдержадміністрації  Андрій ПЛІХТЯК.

Метою зустрічі було  ознайомлення  з політикою  штату Альберта у сфері управління навколишнім середовищем та відповідними технологіями.

Новий закордонний досвід, який отримує Інспекція в ході таких зустрічей, стимулює до підвищення рівня роботи у сфері охорони довкілля та вливає на усвідомлення важливості вирішення екологічних проблем, які на сьогодні потребують вирішення в нашій країні.

Детальна інформація про зустріч за посиланням:

https://www.if.gov.ua/news/pytannia-zakhystu-ekolohii-obhovoriuvaly-na-onlain-zustrichi-z-kanadiitsiamy

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці