На Буковині проводяться зустрічі з головами територіальних громад щодо функціонування вебресурсу «ЕкоЗагроза»

Державною екологічною інспекцією Карпатського округу в територіальних громадах Буковини проводяться зустрічі з головами територіальних громад щодо функціонування вебресурсу «ЕкоЗагроза» (https://ecozagroza.gov.ua/) та процедури внесення електронних звернень від громадян, які  стали свідками порушень вимог природоохоронного законодавства.

Станом на 1 лютого 2024 року вже проведено зустрічі в Сторожинецькій ТГ, Вашковецькій ТГ, Кам’янецька ТГ, Кельменецька ТГ, Недобоївська ТГ, Тарашанська ТГ, Магальська ТГ та Мамаївська ТГ.

Головною метою проведення таких зустрічей є інформаційно-роз’яснювальна робота з громадами області щодо популяризації функціонування вебзастосунку «ЕкоЗагроза»,  наголошення на важливості даного вебресурсу в частині забезпечення прав людини на безпечне довкілля, а також співпраці громадян з органами влади в частині охорони та збереження навколишнього природного середовища.

Інспекцією заплановано протягом першого кварталу 2024 року провести аналогічні зустрічі у всіх територіальних громадах Чернівецької та Івано-Франківської областей.

Спільними зусиллями збережемо довкілля для майбутніх поколінь!

  

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці