Запрошуємо на стажування

        Державна екологічна інспекція Карпатського округу запрошує на стажування громадян України з числа молоді, які не перебувають на посадах державної служби.

    Стажування у нас – це унікальна можливість для активних молодих спеціалістів поглибити та зміцнити свої знання і навички щодо природоохоронної, правової, організаційно-документальної діяльності та у сфері публічного управління.  

       Стажування молоді здійснюється строком до шести місяців у вільний від навчання (роботи) час та в межах робочого часу працівників Державної екологічної інспекції Карпатського округу.

      Вимоги до кандидатів: громадянство України, вік до 35 років, вища освіта (або навчання у вищих навчальних закладах), не перебувати на державній службі, впевнене користування сучасними комп'ютерними технологіями, бажання розвиватись.

       Державна екологічна інспекція Карпатського округу пропонує гнучкий графік стажування (не менше 4-х годин у робочі дні), підтримка з боку
досвідченого
керівника стажування, отримання досвіту в сфері державної служби.

      З питань щодо проходження стажування в Державній екологічній інспекції Карпатського округу можна звернутися за телефоном 0342-53-58-25.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці