В Дністрі виявлено масову загибель риби

До Державної екологічної інспекції Карпатського округу надійшло повідомлення щодо загибелі риби в р.Дністер поблизу с.Суботів Галицького району Івано-Франківської області. Державні інспектори з охорони навколишнього природного середовища Карпатського округу негайно виїхали на місце події. Спільно з представниками рибоохоронного патруля Івано-Франківської області та Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області проведено огляд місця події. Відібрано проби поверхневих вод із річки Дністер, які передано для дослідження в лабораторію Державної екологічної інспекції Карпатського округу. Також працівники Держпродспоживслужби для проведення аналізів відібрали взірці загиблих водних біоресурсів.

Представники рибінспекції провели відбір загиблої риби для визначення видового складу та обрахунку кількості, а також подальшого розрахунку завданої довкіллю шкоди. Складено акт обстеження місця масової загибелі риби.

За результатами візуального обстеження водойми на поверхні в деяких місцях спостерігаються невеликі маслянисті плями. Перевірка триває.






ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці