Заступник начальника Державної екологічної інспекції Карпатського округу Вадим Колегай взяв участь у нараді Чернівецької облдержадміністрації

13 липня 2020 року заступник начальника Державної екологічної інспекції Карпатського округу Вадим Колегай взяв участь у щотижневій нараді під головуванням Голови Чернівецької облдержадміністрації Сергія Осачука.

У своєму виступі Вадим Колегай проінформував про роботу Державної екологічної інспекції Карпатського округу за І півріччя 2020 року та повідомив про посилення роботи у всіх сферах природокористування, зокрема в частині недопущення та виявлення фактів незаконного вибору гравійно-піщаної суміші на землях водного фонду Чернівецької області. Вадим Анатолійович зазначив, що з 01 липня по 13 липня 2020 року державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища за незаконне видобування надр (гравійно-піщаної суміші), порушення водоохоронного режиму складено 40 протоколів на загальну суму близько 6 тис.грн. Готується 10 претензій на добровільне відшкодування збитків, завданих довкіллю та державі внаслідок незаконного вибору гравійно-піщаної суміші.

Вадим Колегай наголосив, що питання дотримання вимог природоохоронного законодавства на території Чернівецької області перебуває на постійному посиленому контролі Державної екологічної інспекції Карпатського округу.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці